Kino4ua.com

Гран Торіно

Рік:
Ор. назва:
Gran Torino
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Клінт Іствуд
Тривалість:
01:56:51
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Уолт Ковальські все життя пропрацював автомеханіком на заводі «Форд». Він поховав свою дружину, діти не беруть участі в його житті, а внуки навіть поняття не мають як ставитися до старого. Він приречений жити на самоті, яке скрашує лише собака. Щоденним заняттям Уолта є дрібний ремонт будинку і розпивання пива. Район, в якому проживає Уолт, населений переважно азіатами і чорношкірими, які творять злочинні діяння. Колись Уолт, брав участь в Корейській війні і з тих пір, у нього залишилася особлива неприязнь до всіх представників цього контингенту.
Фільм Гран Торіно 2008 дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості hd 1080.

Крім того, сусідами Ковальські, виявилися китайці, які неймовірно дратували старого ветерана. Найцінніше, що залишилося в житті Уолта - це старий автомобіль Форд Гран-Торіно, 1972 р.в. Одного разу в гості до Уолту приходить священик, який пропонує йому висповідатися, але старий відмовляється. Тим часом син китайських сусідів, піддається нападкам малолітніх злочинців, які змушують хлопця викрасти машину Уолта. Але старий відчувши, що в його гаражі є хтось сторонній - лякає грабіжника. Чи вийде у місцевих банд дістати те, що старий ветеран зберігає і оберігає довгі роки? ©Kino4ua Гран Торіно 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?