Kino4ua.com

Атлантида

Рік:
Ор. назва:
Cold Skin
Країна:
Франція, Іспанія
Режисер:
Ксав'єр Генс
Тривалість:
01:42:47
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Головний герой відчуває чорну смугу в житті. Його переслідують постійні невдачі в пошуках гарної роботи і в інших справах. Він не може знайти своє місце в житті, і кидається з одного боку в інший. Він не може знайти те, що йому до душі. Але в один із днів, коли він цього не очікував, до нього надходить дуже приваблива пропозиція. Робота полягає в тому, щоб бути наглядачем на віддаленому острові. Він повинен буде спостерігати за місцевою погодою, знімати показання лічильників, і робити подібні речі.

Але коли він прибуває на місце призначення, то з'ясовується одна невеличка деталь. Виявляється, на цьому острові, він повинен буде знаходитися один. Але морально, він був готовий до такого. Якраз потрібен час, щоб подумати про життя, поміркувати про себе. Головний плюс в цій новій роботі, був все-таки у фінансовому питанні. Хороша пропозиція поманила героя, але він ще не знав який жах його чекає попереду. В першу ж ніч відбувається дивна подія. Робота виявляється пов'язана з величезним ризиком. Загадкові істоти і особистості, багато таємниць в собі зберігає забутий острів. ©Kino4ua Атлантида 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ineij
    13 червня 2021 18:09
    + +2 -
    Грустная история, которая заставляет плакать. Насилие и непонимание порождают ненависть. Наука не должна быть связана с извращениями, как и настоящая любовь не терпит унижений.
    Интересный неоднозначный фантастический сюжет очень хорошо показал, что прежде чем делать выводы, нужно найти причину происходящего. Грубость лишает гуманности. А стресс приводит к депрессии и потребности в заботе, чтобы вернуть индивидуальность. 
    Нельзя позволять жестокости диктовать условия, иначе самозащита превратиться в зрыв динамита, который убьет невиновных.
    Фильм понравился эмоциональностью. После просмотра осталось ощущение боли и желание, чтобы история нового метеоролога не была продолжением ошибок восприятия тех, кто работал на острове до него.