Kino4ua.com

Жах Амітівілля: Пробудження

Рік:
Ор. назва:
Amityville: The Awakening
Країна:
США
Режисер:
Франк Халфун
Тривалість:
01:25:55
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм розповідає історію, що сталася з однією звичайнісінькою сім'єю. Дівчина на ім'я Белль переїжджає разом з мамою в новий будинок. Її рідний брат перебуває в комі, і тому вони змушені економити практично на всьому. Всі їхні заощадження, йдуть на медикаменти для бідного парубка, а як всім відомо, це обходиться дуже дорого. Мати намагається не сумувати, але грошей постійно не вистачає, і це пригнічує жінку. Додаткові клопоти сім'ї почалися майже відразу після переїзду в нове місце проживання.

У будинку починають відбуватися речі, які не піддаються опису. Але всі ці дивні події меркнуть на тлі новини, що Джон виходить з коми. Тепер його стан стабільний, і не викликає у лікарів сумнівів що все добре. Белль єдина, кому ця історія здається підозрілою. Тим часом, дивні речі в будинку продовжують відбуватися із завидною регулярністю. Дівчина починає підозрювати маму в тому, що вона приховує якийсь секрет. Але незабаром вона сама дізнається про минуле їх нинішнього житла, який вони купили практично задарма. Нове знання лякають молоду Белль, але що ж незвичайного вона дізналася? ©Kino4ua Жах Амітівілля: Пробудження 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?