Kino4ua.com

Колесо Чудес

Рік:
Ор. назва:
Wonder Wheel
Країна:
США
Режисер:
Вуді Аллен
Тривалість:
01:41:44
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Історія розповідає про людей, які жили в середині ХХ століття. Їхні долі і життя перетнулися в галасливому та веселому натовпі який щодня створювався в одному з парків розваг. Шум і суєта відвідувачів, назавжди відзначило це місце на міській карті. На дворі були 1950-ті роки, і попереду здавалося буде стільки всього цікавого. Чотири людські долі сплелися, адже незважаючи на те що люди бувають абсолютно різні, але кожен потребує у соціальних зв'язках. Колишня актриса на ім'я Джінні, яка не звикла стримувати свої емоції.

Тепер вона працює офіціанткою. У неї є чоловік якого звуть Хампті, цей чоловік вважається грубим і впертим. Він працює на каруселі, і несе відповідальність за ці розваги. Крім цієї парочки, в сюжеті є досить-таки симпатичний рятувальник якого звуть Міккі. Він хоче серйозно зайнятися театром. Історія починає розвиватися в той момент, коли неочікувано оголошується дочка Хампті. Вона біжить від кровожерливих і небезпечних злочинців. Вона вносить сум'яття в звичне життя не тільки свого батька. Кароліна звернула увагу на Міккі, але Джіні також претендує на цього хлопця. ©Kino4ua Колесо Чудес 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?