Kino4ua.com

Кокаїновий Барон

Рік:
Ор. назва:
Running with the Devil
Країна:
Колумбія, США
Режисер:
Джейсон Кабел
Тривалість:
01:40:21
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - iTunes
Бос - хитромудрий мафіозі, тривалий час переправляє до Канади та Америки з Мексики багато заборонених речовин. Підступність допомогло відшукати людей, що дозволяють налагодити транспортування на вищому рівні. Часто у головного героя постають на шляху «дрібні злочинці». Він розправляється з ними, не бажаючи конкуренції. Кримінальна діяльність приносить йому колосальний дохід, і головний герой не має наміру закінчувати злочинний промисел.
В один з процесів налагодженого транспортування відбувається досить унікальний випадок, який доставив багатьом клопоти. Чергова партія кокаїну виїхала з Мексики, проте не добралася до наміченого пункту. Мужик і Кухар - два головоріза, яких послав діючий герой, бажаючи розібратися з виниклою затримкою.
Безжурні бандити, які працюють на главу мафії, розуміють, що їм належить подолати важкий шлях. Шеф не бажає отримати «негативну інформацію». Хлопцям належить постаратися, бажаючи здивувати Боса ... ©Kino4ua Кокаїновий Барон 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?