Kino4ua.com
FullHD 1080p

Любов у великому місті

Рік:
Ор. назва:
Любовь в большом городе
Країна:
Країна Агресор, Україна
Категорія:
Режисер:
Марюс Вайсберг
Тривалість:
01:28
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Троє приятелів Артем, Ігор і Оле, відомий на прізвисько "Сауна", проживають в славному місті Нью-Йорк. В величний мегаполіс росіяни приїхали на заробітки, не забуваючи, звичайно, і про особисте життя.
Днем чоловіки працюють, а вечорами, висловлюючись їхньою мовою, виходять на полювання. Основною здобиччю хлопцям представляються молоденькі дівчата, яких можна запросити на побачення в ресторан, всіляко обходити, нести романтичні марення, схилити до сексу, а на ранок назавжди зникнути. Поняття любові для них не існує. Навіщо обтяжувати себе тривалими стосунками, коли навколо стільки красунь?

Одного разу трійця потрапляє на вечірку, де один із запрошених гостей, досить ексцентричний старий, вимовляє дивний тост, після чого з героями стався страшний казус. Відразу вони втратили чоловічу силу, чого не траплялося раніше. Врятувати їх не можуть спеціальні медичні препарати і народні засоби, на допомогу лікарів покладатися теж не слід.
Залишається розшукати того самого незнайомця і з'ясувати, як вирішити проблему. Виявилося, ліки від недуги дійсно існує, але для цього ловеласам необхідно досягти справжньої, взаємної любові і позбутися від безладних зв'язків. Чи зуміють хлопці впоратися з таким складним завданням? ©Kino4ua Любов у великому місті 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?