Kino4ua.com
FullHD 1080p

Вій 3D

Рік:
Ор. назва:
Вий 3D
Країна:
Країна Агресор, Україна, Німеччина, Велика Британія, Чехія
Категорія:
Режисер:
Олег Степченко
Тривалість:
02:08:22
Переклад:
Українська мова Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
На самому початку 18 століття європейський картограф на ім'я Джонатан Грін вирішив покинути рідні землі і відправився в подорож в бік Сходу. Він зміг успішно подолати Карпати, а після цього опинився в невеликому селі, розташований серед непролазних лісів. У звичайній ситуації чоловік не відправився би в це прокляте місце, однак густий туман і звичайна випадковість вирішили його долю без його згоди. Коли головний герой тільки прибув у село, він не здогадувався, з якими труднощами йому доведеться зіткнутися.

Народ, який проживає тут, відрізнявся від людей, що він звик бачити в попередніх селах. Ці люди живуть, відгородивши себе від навколишнього світу за допомогою глибокого рову. Вони щиро сподіваються, що таким методом зможуть захистити себе від нежиті. Їм не відомо, що нечисть давно проникла в їх душі і тепер невпинно очікує моменту, щоб опинитися на волі. Навіть у кошмарному сні вчений-картограф не міг подумати, що йому належить зустрітися з послідовником самого диявола. Чи зможе Джонатан пережити цю зустріч і благополучно втекти з страшного покинутого села? Але її нечисленних жителів, судячи з подій, що відбуваються, вже неможливо врятувати. ©Kino4ua Вій 3D 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?