Kino4ua.com
HD 720p

Любов у великому місті 3

Рік:
Ор. назва:
Любовь в большом городе 3
Країна:
Країна Агресор, Україна
Категорія:
Режисер:
Марюс Вайсберг, Девід Додсон
Тривалість:
01:35:41
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

У житті кожного батька рано чи пізно настає момент, коли дружина відлітає на заслужений відпочинок, а він залишається один на один з власною дитиною. Здавалося б - нічого складного! Також подумали Ігор, Артем і Сауна, навіть не підозрюючи, який «водоспад» пригод накриє їх з головою.

Змучені «принадами» батьківства, хлопці зустрічають свого старого приятеля Святого Валентина. Знімаючи стрес за пляшкою віскі, хлопці жартома мріють про те, щоб їхні діти скоріше стали дорослими.

А на ранок шоковані татуся розуміють - їхня мрія збулася, і тепер вони на власній шкурі зрозуміють, що означає приказка «Великі діти - великі проблеми» ... ©Kino4ua Любов у великому місті 3 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?