Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Свати 2

Рік:
Ор. назва:
Сваты 2
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Андрій Яковлєв, Олексій Мамедов
Тривалість:
01:54
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
У молодій сім'ї Ковальових очікується поповнення - Маша на останньому місяці вагітності! І як у будь-якої сімейної пари в цей період, між молодим подружжям виникають негаразди, і намічається легка криза у відносинах! Ось тільки їх 5-річній доньці Жені труднощі зовсім не здаються дріб'язковими! І не по роках розумна і самостійна дівчинка вирішує проблему по-своєму - викликає на допомогу бабусь і дідусів.

Теща, тесть, свекруха і свекор опиняються під одним дахом з молодою сім'єю і негайно приймаються за порятунок шлюбу! Але в кожної пари батьків свій підхід до вирішення проблеми! У боротьбі за мир в сім'ї, як то кажуть, всі засоби хороші! І в результаті «спільних» дій «маленька криза» переростає в «великий конфлікт»!

Тільки якою б складною не здавалася ситуація - свати все одно знайдуть з неї вихід! ©Kino4ua Свати 2 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?