Kino4ua.com
480p

Свати 3

Рік:
Ор. назва:
Сваты 3
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Едуард Радзюкевич, Андрій Яковлєв
Тривалість:
00:52:47
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Максим і Маша втомлені від сірих буднів і величезної кількості роботи, вирішують на час поїхати до Голландії. Але вони не можуть взяти з собою доньку Женю і, порадившись, залишають її в розпорядження Машиним батькам Будько. Типова пара з глибинки з радістю приймає внучку в своєму будинку і всіляко дбає про неї, але незабаром в гості навідуються і Ковальови - батьки Максима. Теж скучили за улюбленою онукою, вони залишаються у Будько, і бабусі з дідусями знову опиняються під одним дахом. До того ж Ковальови мають намір підготувати Женечку для вступу до ліцею, і тому протистояння між батьками мами і тата лише посилюється. ©Kino4ua Свати 3 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?