Kino4ua.com
FullHD 1080p

Свати 5

Рік:
Ор. назва:
Сваты 5
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Андрій Яковлєв
Тривалість:
00:52:40
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Не требуется
Скарга

Чоловік і дружина ще зовсім молоді. Скоро в їхній родині поповнення, на світ з'явиться друга їхня дитина. Подружжя чекають цього дня з нетерпінням.
Як не рідко буває в сім'ях в таких ситуаціях, подружжя часто свариться і обстановка в їхньому будинку напружена до межі. Але їх, не по роках розумною доньці, Жені не байдужі взаємини між мамою і татом. Дівчинка вирішує звернутися за допомогою до батьків батька і матері.
Навчені досвідом бабусі і дідусі з ентузіазмом беруться за порятунок сім'ї своїх дітей. Але кожна пара сватів цнотлива по - своєму і підхід до вирішення проблем у них різний.
Чи не узгодженість бурхливої діяльності свекра і свекрухи з одного боку і не менше плідної роботи тестя і тещі - з іншого призводить до розростання невеликих проблем в великомасштабний сімейний конфлікт.
Але хоч як би не була заплутана ситуація, старше покоління обов'язково знайде вихід із ситуації. ©Kino4ua Свати 5 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Анжеліка
    Анжеліка
    20 липня 2021 13:55
    + +1 -
    Я  люблю нашу українську мову,але дуже погана озвучка серіалу" Свати" вийшла українською мовою. Серіал втратив свою родзинку і перестав бути цікавим і веселим,ніби жіночі ролі озвучуються одним голосом,це стосується і чоловічих.Все виходить сумно,сіро  і без емоцій! Хай далі буде серіал мовою оригіналу,не можна псувати такі хороші і позитивні голоси акторів справжніх!