Kino4ua.com
FullHD 1080p

Матч

Рік:
Ор. назва:
Матч
Країна:
Країна Агресор, Україна
Категорія:
Режисер:
Андрій Малюков
Тривалість:
01:57:53
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Літо 1941 Радянський Союз на порозі величезної і страшної трагедії. Але на початку літа країна ще живе мирним життям, люди працюють закохуються, одружуються, грають в футбол і всім серцем вболівають за улюблену команду київське "Динамо". Це зоряний час воротаря Миколи Раневичі який завдяки своїй спритності і вправності здобув любов і відданість публіки. Все у цього хлопця йде в житті добре, він зірка команди, глядачі його люблять і у хлопця є кохана дівчина Анна. Але рано вранці одного з літніх днів його життя, як і життя мільйонів громадян величезної країни змінюється кардинальним чином.
Війна прийшла на простори неосяжної батьківщини. Оголошується мобілізація і Микола разом з друзями одним з перших прибуває в пункт мобілізації. Хлопців закликають на фронт і вони стають на оборону свого рідного Києва. Але після недовгих боїв доля міста вирішена і німці його захоплюють. Микола поранений і контужений потрапляє в німецький полон. Люди поки не усвідомлюють що сталося, не бажаючи конфліктувати з німцями керівництво міста сподівається що все скоро утворюється і настане мир. А німці тим часом копають загальну могилу яка отримає назву Бабин Яр, і будують табори для військовополонених. В один з таборів потрапляє колишній воротар Микола з друзями.

Анна намагаючись врятувати хлопця від розстрілу який бачила в живу прямо у дворі свого будинку. Розстріл справив на неї гнітюче враження, вона погоджується вийти заміж за нового мера лояльного до німців в обмін на те, що він звільнить Миколу. Хлопця звільняють, але знаючи що він колишній футболіст німці задумують провести показовий матч. Він дає хлопцю кілька тижнів на підготовку і збір команди. Незабаром вони повинні зіграти в показовому матчі проти збірної команди Вермахту.
Хлопці усвідомлюють що вони не повинні перемогти адже тоді їх усіх чекає смерть. Адже переможна Німеччина, як і її спортсмени ніколи не програють. Але київські футболісти вирішують грати по совісті, і вирішують будь-що за будь-яку ціну перемогти німців навіть якщо ціною цієї перемоги буде їх життя. ©Kino4ua Матч 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Hennadiy
    Hennadiy
    29 вересня 2022 16:54
    + +5 -
    Тупа кремлівська агітка. Фтопку!