Kino4ua.com
FullHD 1080p

Помаранчева любов

Рік:
Ор. назва:
Оранжевая любовь
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Алан Бадоєв
Тривалість:
01:20:55
Переклад:
Українська мова Оригінал
Переклад:
Російською - Не требуется
Скарга

Неймовірно пронизливий фільм про кохання знайомить цілителів з молодими людьми Романом і Катериною, які замкнені в одній з квартир і не можуть покинути її до того моменту, поки не будуть виконані всі умови гри. Головні герої повинні знаходитися в цьому місці до тих пір, поки господар квартири, що знаходиться в інвалідному кріслі, не помре від СНІДу. Саме це і стає головною ідеєю всього фільму.
Фільм Помаранчеве кохання 2007 дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості hd 1080.

Коли смерть забере літнього чоловіка, головні герої опиняться на волі і стануть щасливими володарями цієї самої квартири і великої суми грошей. На початку кінокартини закохані здають аналізи і з нетерпінням чекають конверт з результатами. У головних героїв немає ніякого зв'язку із зовнішнім світом, крім листів, які підкидають під двері квартири, з яких вони дізнаються про те, що відбувається за товстими стінами. І ось нарешті відбувається те, чого так довго чекали Рома і Катя. Приходять результати аналізів, і в цей момент життя головних героїв перевертається з ніг на голову. Тепер їм необхідно боротися не тільки за квартиру, але і за любов і навіть власні життя. Головні герої переживають весь спектр існуючих емоцій і навіть не підозрюють, що це тільки вершина айсберга, і все найстрашніше попереду. ©Kino4ua Помаранчева любов 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?