Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Привид

Рік:
Ор. назва:
Ghost
Країна:
США
Режисер:
Джеррі Цукер
Тривалість:
02:07:44
Переклад:
Українська мова Професійний, закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
На пропозицію сходити в поліцію Сем відмовляється і обіцяє розібратися у всьому сам. Його відволікає Моллі, і вони йдуть в театр. По дорозі назад на них нападає грабіжник, і Сем наздоганяє його, але несподівано рука проходить крізь. Повернувшись, Сем бачить своє тіло і розуміє, що він помер. А пограбування можливо і не було таким несподіваним. Втрачений він заходить в магазинчик, в якому свої послуги пропонує ще одна заблукала душа Ода Браун. Вона невдаха-ворожка, яка в змозі тільки обманювати відвідувачів. І тут удачу посміхається їм обом - жінка починає чути голоси, які дають їй можливість відчути, ким вона насправді має бути, а Сем має можливість через неї попередити Моллі про те, що їй загрожує небезпека. Тільки чи повірить дівчина невідомій жінці, яка може тільки передавати слова привида? ©Kino4ua Привид 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?