Kino4ua.com
480p
R

Я буду поруч

Рік:
Ор. назва:
Я буду рядом
Країна:
Країна Агресор
Категорія:
Режисер:
Павло Румінов
Тривалість:
01:33:44
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

У центрі сюжету цього драматичного фільму - складна доля молодої героїні. Інна робить успішну кар'єру в ресторанному бізнесі. Її добре характеризують професійні якості на посаді старшого менеджера і непохитний авторитет у колег по роботі. Крім стрімкої кар'єри і пов'язаної з нею відповідальністю вона самостійно виховує маленького синочка.
Їй доводиться важко, але хлопчик Міша постійно заряджає її позитивними емоціями, які надають їй сили для подолання будь-яких труднощів і не позбавляють оптимізму. Це найрідніша людина. Джерело її щастя.

Однак страшна звістка перекреслило одним махом всі життєві плани жінки. Рак останньої стадії - невтішний вердикт лікарів повністю перевернув її світ, пофарбувавши в темно-сірі тони безнадійності. Час спливає, але що буде з дитиною, коли незабаром не стане її? Інна не бажає допустити того, щоб Міша потрапив до сирітського притулку після її смерті. Вихід залишається один. Жінка береться за пошуки нової сім'ї для сина. Зробити правильний вибір дуже складно. Це повинні бути люди, які зможуть прийняти хлопчика і полюбити його як рідного. Права на помилку у дівчини немає. Материнське серце повинно підказати правильний вихід з ситуації, що виникла. ©Kino4ua Я буду поруч 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?