Kino4ua.com

1917

Рік:
Ор. назва:
1917
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Сем Мендес
Тривалість:
01:59:40
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Любительский (двухголосый закадровый) LakeFilms
Військова драма Сема Мендеса, дія якої розгортається під час Першої світової війни в тисяча дев'ятсот сімнадцятому році. Сюжет картини розповідає про двох солдатів британської армії Скофілда і Блейка.
Наших героїв чекає нездійсненна місія: пробратися в саме серце ворожої території і доставити послання, яке врятує їх по службі, включаючи брата Блейка, від смертельної пастки. Тут можна сміливо поставити питання: чи зможуть браві хлопці виконати наказ і залишитися в живих? Відповідь на це питання ви дізнаєтеся при перегляді даної роботи. ©Kino4ua 1917 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. LampoGaz
    LampoGaz
    10 лютого 2020 07:58
    + +8 -
    Перепрошую, але I'm bloody starving - це не "криваво голодую", а ""жерти хочу, аж на очі не бачу".

    Bloody - підсилююче слово. 
    It's bloody quiet. 
    Тихо, як в льоху.