Kino4ua.com
FullHD 1080p

Аврора

Рік:
Ор. назва:
Avrora
Країна:
Україна
Категорія:
---
Режисер:
Оксана Байрак
Тривалість:
01:55:31
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Не требуется
Скарга

Коли трапилася катастрофа на Чорнобильській АЕС, то багато хто не знав чого очікувати. Аврора прокинулася від гучного вибуху. Дівчинка вибігла з дитячого будинку, який знаходився в Прип'яті, але нічого навколо не відбувалося, тільки військові у формі мерехтіли і заборонили дівчинці покидати будівлю дитбудинку. Але це вже змінило її долю. Дівчинка отримала велику дозу радіації. Шансів вижити практично немає. Її поклали в лікарню, але реально допомогти їй могли тільки в платній клініці США.
І ось Аврору відсилають на лікування в Америку. Дівчинка живе надією видужати і потрапити на балет. Крім того, вона і сама мріє стати балериною. Але це поки не можливо. А в цей час в тій самій лікарні проходить реабілітацію її кумир в балеті - Нік Астахов. Чоловік втомився від життя і в лікарні йому легше переносити свою творчу кризу. Але після знайомства з Авророю, він розуміє, що не можна дати померти дівчинці з таким прагненням, яка мріє про сцену.... ©Kino4ua Аврора 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?