Kino4ua.com
480p

Принцеса на бобах

Рік:
Ор. назва:
Принцесса на бобах
Країна:
Країна Агресор, Україна
Категорія:
Режисер:
Вілен Новак
Тривалість:
01:48:54
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Дмитро Пупков - бізнесмен, справи якого йдуть в гору. Головний герой знає, що зміг досягти виконання всіх найпотаємніших бажань, однак це не приносить йому бажаного задоволення. Вся справа в тому, що головний герой незадоволений своїм прізвищем. Чоловікові здається, що успішний бізнесмен повинен носити більш звучне ім'я, тому Дмитро приймає рішення вступити у фіктивний шлюб і взяти прізвище своєї дружини.

Головний герой звертається за допомогою до людей, яким довіряє, і вони знайомлять його з посудомийкою Ніною. Ця жінка належить до роду Шереметьєвих і здається Дімі прекрасної партією. Головна героїня працює в трьох місцях, щоб хоч трохи поправити своє фінансове становище, і бізнесмену здається, що вона з радістю погодиться на фіктивний шлюб заради досить великої грошової суми.
Головний герой пропонує Ніні укласти угоду, але жінка відмовляє. Вона не продається ні за які гроші і не збирається робити виключення навіть для такого привабливого чоловіка, який вважає, що він може вершити долі людей. Незважаючи на все це, Дмитро має намір отримати бажане прізвище. Бізнесмен починає доглядати за Ніною, навіть не підозрюючи, що доля піднесе йому неймовірний сюрприз. ©Kino4ua Принцеса на бобах 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?