Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Синевир

Рік:
Ор. назва:
Синевир
Країна:
Україна, США
Категорія:
Режисер:
Олександр Алешечкін, В'ячеслав Алешечкін
Тривалість:
01:24:51
Переклад:
Українська мова Оригінал
Переклад:
Російською - Не требуется (Украинская)
Скарга

В середині 70-х років минулого століття в одному з лекційних залів київського університету вже немолодий професор читає лекцію про фольклор і вірування древніх скандинавів і жителів Русі. Професор розповідає історію про псоглавцев дивовижному народові який мешкав в районі Скандинавії і древньої Русі. У цих істот людське тіло і собача голова. Чоловік з жаром розповідає про те що він присвятив багато років з'ясування про те чи правда існує цей народ або все це вигадка. Він знайшов багато свідчень давнини які підтверджують те, що ці народи існували і можливо ще існують. Чоловік розповідає про святого Христофора який зображений на іконі з песьей головою і про вірменських святих зображених в тому ж образі. І про свідчення очевидців серед яких кілька мореплавців таких як Марко Поло. І про записи в книгах істориків давнини і філософа Аристотеля.

А в цей момент десь в Карпатах на озеро Синевир відправляються порибалити двоє дітей Саша і Іванка. Діти веселяться і грають, змагаються в тому хто зловить більшу рибу. У цей момент чується призовної оклик ау. І діти відправляються в ліс поруч з озером. Неподалік відпочиває група молодих туристів які чують спочатку оклик ау, а через кілька хвилин дитячий крик. Молоді хлопці йдуть на крики і довго не повертаються. Наступні на їх крики дівчини встигають побачити дивну істоту з собачою головою яка швидко зникла в частіше. Організовуються масштабні пошуки в спробі знайти дітей і туристів. ©Kino4ua Синевир 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.9
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Чортзабирай
    Чортзабирай
    26 жовтня 2022 19:39
    + +2 -
    Сумно що нема укр озвучки, хотіла подивитись фільм. Тому нас і культурно окупували, бо така лажа.
    З іншого боку я не плачу за цей контент.
    1:1
  2. Любенчук Назар Едуардович
    Любенчук Назар Едуардович
    30 липня 2022 00:02
    + +9 -
    1. Я не розумію чого українські фільми неможливо подивитись української а тільки москальською
  3. Дідько
    2 травня 2022 22:20
    + +12 -
    Де українська!? Ідіотизм. Фільм про українські карпати з українськими акторами але кацпською.
  4. чугайстер
    чугайстер
    1 квітня 2022 16:41
    + +14 -
    чому не українською мовою!!! rage
  5. анархіст
    анархіст
    11 квітня 2021 21:05
    + +23 -
    козли де украінська мова