Kino4ua.com
FullHD 1080p

Сторожова застава

Рік:
Ор. назва:
Сторожевая застава
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Юрій Ковальов
Тривалість:
01:40:20
Переклад:
Українська мова Оригінал
Переклад:
Російською - Украинский
Скарга

Після того, як навчальний день підійшов до кінця, Віктор повертається додому і проводить вільний час сидячи біля комп'ютера. Батькам не подобалося, що їх син годинами просиджував за комп'ютерним монітором. Хлопець розуміє, що він втомився від вічних докорів з боку батьків, тому вийшов прогулятися, щоб хоч трохи відпочити. Але Віктор не знав про те, що має статися сонячне затемнення, під час якого відбуваються деякі зрушення.

Саме в одному з таких зрушень відкрився магічний портал, в результаті чого звичайний школяр переміщається на тисячу років назад. Молода людина зустрічає трьох легендарних богатирів - юний Олег, Ілля і Добриня. Вони готувалися виступити в бою з половцями, які мали намір порушити життя русичів. Богатирям було відомо про те, що в цей момент повинна з'явитися людина з майбутнього, який допоможе розібратися з противником. Віктор виявився тією самою людиною, але він в жаху, адже йому ніколи не доводилося стикатися з бойовими діями і тим більше з міфічними істотами. ©Kino4ua Сторожова застава 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Гоооо
    Гоооо
    7 жовтня 2020 23:01
    + +2 -
    Не працює не працює не працює