Kino4ua.com
480p

Відторгнення

Рік:
Ор. назва:
Отторжение
Країна:
Країна Агресор, Україна
Категорія:
Режисер:
Володимир Лерт
Тривалість:
01:27:55
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Прокинувшись вранці, головний герой, Андрій Лупцов, не зміг дізнатися власного життя. Велике місто, в якому вирувало життя, раптово спорожніло. Небо стало чужим і з світло-блакитного перетворилося в насичено-зелене. У поспіху кинуті автомобілі та речі, зрідка зустрічаються перелякані перехожі ... Ось та картина, що постала перед очима здивованого героя. Мало хто з городян, які залишилися, або безслідно зникають, або їх наздоганяє раптова загадкова смерть. Куди бігти, де знайти притулок, якщо такий колись звичний світ змінюється на очах? У пошуках відповіді на свої питання Андрій разом зі своїм сусідом Іваном Павловичем відправляється в дорогу. По дорозі вони зустрічають балерину Беллу, турбота про яку трохи відволікає головного героя від того, божевілля що відбувається. Чи допоможе йому любов до прекрасній танцівниці знайти порятунок? ... ©Kino4ua Відторгнення 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?