Kino4ua.com
FullHD 1080p

Французький жиголо

Рік:
Ор. назва:
Just a Gigolo
Країна:
Франція
Режисер:
Олів'є Барру
Тривалість:
01:34:44
Переклад:
Українська мова Дубльований
Переклад:
Російською - iTunes
Сюжетна лінія знайомить нас зі старим, але не таким, що втратив хватку французьким жигало Алексом, який звик жити за рахунок заможних і наївних дамочок. За все своє свідоме життя він не попрацював ні дня. В останні роки він проживав виключно за рахунок багатої покровительки, яка із задоволенням виконувала всі його забаганки. В обмін на презенти, Алекс будь-якими способами задовольняв щедру пасію. Але в певний момент обраниця просто проміняла його на іншого кавалера, більш молодого і привабливого. Опинившись без грошей і даху над головою, вже немолодий альфонс вирішує відправитися до своєї сестри, яка живе з десятирічним сином. Незважаючи на незавидну долю, герой не планує залишати спроб підшукати собі іншу «спонсоршу», але вже незабаром його життєві пріоритети зміняться до невпізнанності. Але чи порадує Алекса його нове життя? ©Kino4ua Французький жиголо 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?