Kino4ua.com
HD 720p
R

Мислити як злочинець

Рік:
Ор. назва:
Criminal Minds
Країна:
США, Канада
Режисер:
Гленн Кершоу, Фелікс Енрікес Алкала, Едвард Аллен Бернеро
Тривалість:
00:43:31
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий - 1-2 сезон
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - IdeaFilm
Фільм розповідає про підрозділ кращих агентів Федерального Бюро Розслідувань, які здатні детально аналізувати і чітко визначати наступний крок навіть самого винахідливого злочинця, завдяки чому їм вдається запобігати злочинам до його скоєння. У тих ситуаціях, коли звичайні криміналісти виявляються безсилими, завжди з'являється даний підрозділ. Вони не звикли звертати уваги на наявні докази ... вони діють методом докладного аналізу всього, що відбувається, нерідко їм доводиться ставити себе на місце злочинця, щоб докопатися до істини ... ©Kino4ua Мислити як злочинець 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
5 сезон
6 сезон
7 сезон
8 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. EXTRA30
    EXTRA30
    24 червня 2022 11:38
    + 0 -
    як довго ще будуть торренти російською???  Це "тимчасово" занадто довго тягнеться
    1. Kino4ua
      24 червня 2022 21:15
      + +1 -
      На жаль зараз власник коду не робить ніяких змін та оновлень. Якщо щось зміниться ми одразу зробимо все, щоб торренти були також доступні в українському форматі.