Kino4ua.com

Матриця: Перезавантаження

Рік:
Ор. назва:
The Matrix Reloaded
Країна:
США
Режисер:
Лана Вачовскі
Тривалість:
02:18:31
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Нео остаточно усвідомив свою «обраність» і готовий йти по призначеному шляху, ось тільки він не знає, що конкретно повинен робити. Адже не можна просто знищувати всіх агентів або витягнути всіх з матриці. Потрібно зруйнувати систему. Але як це можливо, якщо машинам належить вся планета, і вони аж ніяк не беззахисні. Відповіді допоможе знайти Піфія ... Для того, щоб людство знову знайшло свободу потрібно вдарити в самий центр, де сходяться нервові закінчення матриці, осередок цього віртуального концтабору. Щоб подібне стало можливим Нео повинен зрозуміти внутрішню суть світу, що став в'язницею для всієї людської раси.
А тим часом машини вже усвідомили витікаючу від Нео загрозу і не збираються чекати свого кінця, нічого не роблячи.
Але це далеко не кінець проблем: в цю гонку вступає новий учасник, який переслідує власні цілі. Це новий, але одночасно і старий ворог... ©Kino4ua Матриця: Перезавантаження 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?