Kino4ua.com
FullHD 1080p

Безодня (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Бездна
Країна:
Країна Агресор
Категорія:
Режисер:
Дмитро Петрунь
Тривалість:
00:45:31
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Олександр Варламов працює у спеціальному підрозділі міліції, який займається розкриттям серійних вбивств і особливо жорстоких злочинів, скоєних людьми з відхиленнями в психіці. Коли звичайні методи не працюють, і слідство заходить у глухий кут, в гру вступають Варламов зі своєю групою. Вивчаючи місце злочину, докази, результати судмедекспертизи, вони обчислюють психотип маніяка і намагаються зрозуміти його справжні мотиви. Вони вникають в кожен крок злочинця, і намагаються вгадати його наступний крок, щоб запобігти новий злочин. 

При цьому зовні дуже успішний Варламов знаходиться на порозі неминучої кризи сорока років, неминучою переоцінки свого життя. Він посилено жене думки про те, що, скільки б він не працював - всіх маніяків, на жаль, все одно не зловиш. 

Після розкриття чергової справи, Варламову присвоюють звання підполковника. Але в той же день з'являється свідоцтво, що Варламов зловив не ту людину. Його метод, на якому побудована вся його робота і кар'єра, дав збій. Варламов розуміє, що хтось його провокує, намагається вивести з себе. Але Олександр не має права зупинитися. Варламов забуває про все: для нього стає найважливішим зловити цього злочинця. Рятуючи чергову жертву, він мало не ловить його. Однак перемога Варламова виявляється мнимою: прямо у нього з-під носа, викрадають його дочку. Варламов виявляється в скрутному становищі, він не знає, як вчинити. Дружина звинувачує його в тому, що трапилося. Він і сам себе звинувачує. У Олександра гостре відчуття, що це справа рук не чергового звичайного маніяка. Що його дитину викрали, щоб щось дати йому зрозуміти і, що найголовніше, цей викрадач стоїть до нього дуже близько. Ближче, ніж він може собі уявити ... ©Kino4ua Безодня (1 сезон) 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?