Kino4ua.com
FullHD 1080p

Куплю друга

Рік:
Ор. назва:
Куплю друга
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Олександр Ітигілов мл.
Тривалість:
01:27
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Не требуется
Скарга

Кім Булатович - міць і сила сім'ї Сичових, більшу частину свого активного життя провів далеко від близьких на золотих копальнях в Сибірі. Всі зароблені гроші він відправляв рідним, даючи їм можливість безбідно, а тому безтурботно існувати багато років.

Вирішивши піти на заслужений відпочинок, осісти поруч з ріднею, він раптом почав задихатися в меркантильно-міщанському маленькому світі його сім'ї, побачив неприйнятний для нього фальш у відносинах між безвольним сином Артемом і новоспеченої невісткою Лілею, гостро відчув самотність його улюбленої внучки Тетяни, яка рано втратила матір ...

Незабаром Кім дізнається про махінації невістки до заповіту про спадщину, і про свій невтішний діагноз, який може обірвати життя в будь-яку хвилину ... Настав час «Ч», діяти потрібно негайно! Простіше простого - «розкрити очі» синові і вигнати аферистку з дому. Але це не в характері Кіма! Викривати Лілю він повинен вишукано, доказово і переконливо. А для цього йому потрібен надійний чоловік. Ось так і виникає як крик душі - відчайдушне, імпульсивне рішення дати досить дивне, що суперечить самій суті Кіма оголошення: «Куплю друга» .... ©Kino4ua Куплю друга 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?