Kino4ua.com
480p

Стріляй негайно!

Рік:
Ор. назва:
Стреляй немедленно!
Країна:
Країна Агресор
Категорія:
Режисер:
Вілен Новак
Тривалість:
01:30:28
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Григорій Смирнов - керівник кредитного відділу великого банку. Звичайно ж, чоловік успішний, а як наслідок і за банківськими межами все відмінно - престижний автомобіль, затишна квартира і чудова дружина. З огляду на своє становище в суспільстві і відмінне фінансове становище, Григорій не може навіть думки допустити про те, що дружина може змінювати. Виходячи з цього, він навіть і припустити щось, не міг, що вдома після повернення з відрядження раніше наміченого часу його може очікувати вкрай не приємний сюрприз. Застав дружину з коханцем він впадає в крайній сказ, не бажаючи чути ніяких виправдань, категорично вимагає розлучення. Тим часом, сімейні негаразди тільки репетиція основних проблем, які тепер виникають на роботі. Григорію керуючий банком доручає в найближчу пару днів розібратися з великими кредитними боржниками. ©Kino4ua Стріляй негайно! 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?