Kino4ua.com
480p

Олександр. Невська битва

Рік:
Ор. назва:
Александр. Невская битва
Країна:
Країна Агресор
Категорія:
Режисер:
Ігор Каленов
Тривалість:
01:50:37
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Глядачеві випадає можливість дізнатися історію про великого полководця на ім'я Олександр Невський. Все починає відбуватися в 13 столітті в Новгородському князівстві, яким керують бояри. Новгород був могутньою державою в мирний час. А тепер над країною нависла загроза - з півдня готується атака під проводом Батия. Місту потрібен князь, який зможе повезти за собою війська і дати відсіч ворогу. Бояри закликали Олександра Ярославовича, щоб він повів лицарів на війну.

До цього моменту між Олександром і місцевими жителями складалися не найкращі відносини, але щоб захистити свою країну, довелося забути про минулі образи і подумати про майбутнє. Князь повів своїх підданих проти хрестоносців і зміг здобути перемогу в Невській битві, за що і отримав своє ім'я. Але після того, як він став великим полководцем, головний герой зіткнувся з великою кількістю проблем і труднощів. Бояри почали готувати проти нього змову. Олександр мав кращого друга по імені Ратмір, що закохався в княжну. Заради любові він готовий принести в жертву дружбу і зрадити свого товариша. Головному герою належить розкрити багато інтриг і з'ясувати, хто для нього справжній друг. ©Kino4ua Олександр. Невська битва 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олександр
    Олександр
    11 липня 2020 21:41
    + +4 -
    Приберіть це російське лайно з категорії "Вітчизняні фільми". Яке це відношення взагалі має до України? Налаштуйте нормально дану рубрику, будь ласка. Україна це не росія і тому не треба мішати наші і їхні фільми
  2. поп забіяка
    31 травня 2020 18:00
    + +2 -
    бидло ви хохляче, брехню про лизоблюда хана Батия втюхуєте - хоча не було ніякої Невської битви, усе це казки лішнєхромосомних кацапів, а ви їм підхрюкуєте, бо ніколи вам не стати українцями!