Kino4ua.com
R

Гуцулка Ксеня

Рік:
Ор. назва:
Hutsulka Ksenya
Країна:
Україна
Режисер:
Олена Дем'яненко
Тривалість:
01:30:28
Переклад:
Українська мова Оригінал
Переклад:
Російською - Не требуется (Украинская)
У карпатське селище Ворохта, в якому проживає найкрасивіша гуцулка на ім'я Ксеня, прибувають колишні односельці, а нині - американські емігранти, для того, щоб знайти наречену для молодого Яро. Він отримає у спадок від свого діда один мільйон доларів за умови, що візьме заміж справжню українку.

Сюжет: Старий мільйонер Микола Данилюк (американець українського походження) розуміє, що йому залишилося зовсім небагато. Він написав заповіт: один мільйон доларів піде його сину Ярославу (або просто Яро), якщо той одружиться на свідомій українці. Із цією місією хлопець вирішив дістатися до далекої країни, щоб виконати умову батька. Такі гроші не можуть пропасти! Найкраще місце для цього, звичайно ж, Карпати. Яро зупинив свій вибір на Ворохті. Ох, тут у молодого хлопця очі точно будуть розбігатися – усюди справжні українки, чистіше нікуди. Але серед них треба вибрати одну найбільш свідому. Можливо, під час цих пошуків у Яро щось перевернеться в голові й він змінить свій світогляд. ©Kino4ua Гуцулка Ксеня 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ант
    Ант
    21 лютого 2020 19:04
    + +1 -
    Очікував Гоцулку, а то салат, щоправда з краєвидами.