Kino4ua.com

Доктор Сон

Рік:
Ор. назва:
Doctor Sleep
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Майк Фленеган
Тривалість:
02:32:55
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Чистый звук (Расширенная версия)
Щоб спати міцніше і не бачити страшну леді з ванною проклятого готелю, Денні приймає кінську дозу спиртного. Надприродний дар вже не «сяє», майже згас. Зате допомагає заколисати неспокійних мешканців стаціонару для безнадійно хворих людей похилого віку. Пацієнти люблять уважного санітара, поруч з яким всі їх переживання з нез'ясовних причин йдуть на другий план. Заради роботи в хоспісі Торренс бореться зі спокусою перекинути стаканчик віскі. Важливо залишатися при здоровому глузді. Незабаром з ясновидцем зв'язується дівчинка, що володіє здатністю долати відстані силою думки. Абра почала з невинних привітань зі смайликами, а потім поділилася таємницею - за нею здалеку стежить жінка в капелюсі. Незнайомка замислила недобре, і малятку потрібна допомога. Відчуваючи, що між ними є зв'язок, Денні вирішує відправитися в далекий північний місто, щоб допомогти Абре. ©Kino4ua Доктор Сон 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Kino4ua
    24 січня 2020 12:08
    + -1 -
    За трейлером дуже схоже на ремейк популярного фільму "Сяйво"