Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Фарго (1 - 5 Cезон)

Рік:
Ор. назва:
Fargo
Країна:
США
Режисер:
Майкл Аппендаль, Кіт Гордон, Рендолл Айнхорн
Тривалість:
00:53:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | cтудія Гуртом), Цікава Ідея, DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал
Не завжди в житті все гладко. Незвичайний поворот у своєму житті довелося випробувати страховому агенту Лестеру. Він звичайний закомплексований невдаха яких багато, його правильне життя давно не склалося, одні чорні смуги, що Лестер вже зневірився і розчарувався у своєму нікчемному житті. Випадково він знайомиться з одним дивним незнайомцем Лорном. Він ніби-то виглядає звичайним волоцюгою, але прибув він в це маленьке містечко в Міннесоті непроста. Виявляється, він найманий вбивця, і вирішив допомогти Лестеру змінити його життя. Однак, методи у нього м'яко кажучи нестандартні, а вміння маніпулювати людьми просто лякають. Все населення прийшло в жах від його жорстокості і злості. Більш того, він зумів підпорядкувати собі невдаху Лестера і змусив виконувати його свої темні справи. ©Kino4ua Фарго (1 - 5 Cезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.9
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. sad
    sad
    23 січня 2022 23:36
    + -1 -
    Якого біса у вас при заході на 4 сезон автоматично відкривається 11 остання серія?? Що за лайно?? Подивився останню серію, дякую сезон дивитись не маю вже бажання, як і переглядати щось на вашому сайті.