Kino4ua.com

Закляття

Рік:
Ор. назва:
The Conjuring
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Ван
Тривалість:
01:52:37
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Історія заснована на реальних фактах з практичної діяльності подружжя Уоррен. У 1952 році вони заснували Товариство психічних досліджень, і відкрили музей магічних атрибутів. Ед і Лоррейн дослідники непояснених явищ. Вивчаючи паранормальну активність, випустили кілька праць, присвячених випадкам, схожих на дані історії. Аннабель Кессі - лялька, в яку вселився привид, що тероризує двох дівчат, намагаючись заволодіти однією з них. Лоррейн забирає ляльку з собою і поміщає в сховище, стверджуючи, що предмети спалювати не можна. Краще не випускати «джина з пляшки».

Потім за допомогою звертається родина Перон, в будинку якої відбуваються незрозумілі страшні події. Чоловік і дружина зі своїми дітьми переїжджають у великій, але старий особняк. Спочатку собака здихає у дворі, потім діти випадково виявляють забитий хід до підвалу. Годинники зупиняються на 3:07. Ночами членів сім'ї переслідує темний дух. З кимось дружить, а кого-то лякає. Молодша дочка стверджує, що розмовляє з хлопчиком Роррі, якого можна побачити в дзеркалі музичної шкатулки. Насправді в будинку кілька привидів. Необхідний обряд екзорцизму. Занурюючись в розслідування, детективи стикаються з гіршим випадком в своєму житті. ©Kino4ua Закляття 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?