Kino4ua.com
FullHD 1080p

3 дні на вбивство

Рік:
Ор. назва:
3 Days to Kill
Країна:
США, Франція
Режисер:
МакДжі
Тривалість:
01:57:50
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Ітан заслужено вважається одним з кращих секретних агентів країни. Він ерудований, постійно максимально зібраний, амбітний і чудово підготовлений до будь-якої ситуації. Однак то з чим йому доведеться зіткнутися важко виконати навіть для такого професіонала. Щоб убезпечити свою родину він багато років не розповідав чим насправді займається. Але постійні відрядження і його відсутність вдома поступово зіпсували його відносини з сім'єю. І його шлюб зруйнувався, хоч він дуже і любить свою сім'ю тепер чоловік майже не спілкується з дружиною, а дочку бачить лише кілька разів на місяць. Однак незабаром він дізнається новину яка змушує його замислитися про сім'ю і дочку. Чоловік дізнається сумні новини він смертельно хворий, у чоловіка в голові пухлина яка може його вбити в будь-яку хвилину і за найоптимістичнішими прогнозами йому залишається жити не більше півроку. Ітан приймає рішення піти у відставку що б поліпшити відносини зі своєю сім'єю і провести з ними залишок своїх днів. З дружиною він швидко зміг знайти спільну мову розповівши чим насправді займався всі ці роки. Але з дочкою виявилося складніше, але доля надала йому шанс налагодити і з нею стосунки. Його дружина відлітає у відрядження і залишає доньку на його піклування. Але його мирні дні закінчуються дуже швидко, чоловіка знаходять агенти служби і його начальник пропонує йому операцію. В обмін на революційний препарат який здатний на довгі роки продовжити йому життя він повинен виконати одну дуже складну справу. Протягом трьох днів йому потрібно виявити і повністю нейтралізувати терористів які задумали здійснити масштабний теракт в Парижі. Це завдання стає для агента дуже складним, часу на пошуки мало. А його хворий мозок починає мучити його несподівано виникають різкими болями і галюцинаціями. І ще до всього іншого йому потрібно паралельно налагоджувати відносини з дочкою. Але чоловік вирішує незважаючи ні на що виконати це завдання заради того що б прожити хоча б ще кілька років зі своєю сім'єю. ©Kino4ua 3 дні на вбивство 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. ........
    ........
    2 червня 2022 16:10
    + +6 -
    крутий фільм!
  2. Ведрус
    Ведрус
    16 лютого 2020 23:13
    + +8 -
    класний бойовик про людяного агента... дивіться