Kino4ua.com

ID: Вторгнення (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
ID: Invaded
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Еі Аокі
Тривалість:
00:23:33
Переклад:
Українська мова Amanogawa | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Anilibria
Це аніме занурить вас у світ недалекого майбутнього, де людство змогло набагато краще дослідити й зрозуміти власну психіку та свідомість. Наш головний герой — це Сакайдо, видатний детектив, який свого часу впіймав чимало злочинців. Але після вбивства його доньки, він пустився берега і став по іншу сторону закону. Невдовзі його спіймали, і тепер він допомагає ловити різного роду маніяків та вбивць за допомогою машини, яка втручається в людську підсвідомість. І глядачам доведеться спостерігати, як крок за кроком формується дивний зв'язок між усім, що відбувається навколо в цьому та інших світах, який, зрештою, приведе нашого детектива до розгадки таємничого вбивства його доньки. ©Kino4ua ID: Вторгнення (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?