Kino4ua.com

Нерв

Рік:
Ор. назва:
Nerve
Країна:
США
Режисер:
Генрі Джусто
Тривалість:
01:36:32
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Ві завжди була тихою і скромною дівчиною, яка надходила правильно. Але одного разу вона піддається на довгі вмовляння однокласниць і вирішує зіграти в гру «Нерв».
Ця гра перевірить вас на міцність, але спочатку вам потрібно вирішити хто ви: спостерігач або гравець.

Згідно з умовами цієї гри спостерігачі говорять гравцям, що тим потрібно зробити. Наприклад, поцілувати незнайомого хлопця, приміряти дороге плаття або щось інше. Несподівано для себе і всіх інших Ві стає сміливим гравцем і подобається всім спостерігачам гри.

Чергове божевільне завдання зіштовхує її з чарівним хлопцем Йеном. Він теж гравець, так що тепер вони продовжують виконувати завдання разом. Ютуб зробив з відомими, у них з'явилися фанати, про них дізналися всі. Всі в шоці, що Ві виявилася сміливою і без комплексів.

Пограли і вистачить: так вирішує Ві. Вона хоче припинити гру, але завдання продовжують надходити. Тепер Ві не може керувати своїм життям, її особистість привласнили інші, всі гроші вкрадені. "Нерв" виявився ризиковою витівкою.

Невідомі спостерігачі - група впливових людей - почали новий етап гри, тільки тепер пристрасті розгорілися і ставкою в новому раунді може бути чиєсь життя. Те, що здавалося невинною витівкою, авантюрою на один раз, виявилося битвою не на життя, а на смерть. Ві і Йен намагаються вибратися з халепи разом, але що якщо наступний етап перетворить їх союзників у ворогів? Фінал цієї історії залишається загадкою для всіх глядачів. ©Kino4ua Нерв 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?