Kino4ua.com

Сяйво (Режисерська версія)

Рік:
Ор. назва:
The Shining
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Стенлі Кубрик
Тривалість:
02:24:44
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый (НТВ)
Ніхто з учених до цих пір не має ні найменшого поняття, за якими законами живе особистість. Адже психологічний портрет людини, не завжди точне визначення його потаємних цілей. Часом, психотипи помилково змушують нас відчувати себе в безпеці, в суспільстві потенційних вбивць. Маніяки не з'являються з повітря, і навіть найспокійніший індивід може злетіти з котушок, і почати вбивати людей навколо себе.

Головний герой цієї історії звичайний американець, який вирішив заробити трохи зайвих грошей. Якраз на роботі намітилася відпустка, але платити за кімнату в центрі міста потрібно вчасно. Інакше, вся сім'я відправиться на вулицю, і навіть маленька дитина позбудеться своєї школи. Шкільних друзів, і недалекого майбутнього. Чоловік вирішує виїхати працювати в придорожній готель доглядачем, попутно допомагаючи постояльцям розібрати їх речі, і виконуючи інші дрібні доручення.
Але, як тільки глава сім'ї потрапляє в маленьку, непримітну будівлю, він негайно ж розуміє, що вже був тут. Чи є ця бачення звичайної галюцинацією, або ж, чоловік насправді має темне минуле, що ховається всередині його сплячого розуму? Відповідь на це питання не знає ніхто, а тим часом, справжня особистість повільно вилазить назовні. ©Kino4ua Сяйво (Режисерська версія) 1980 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?