Kino4ua.com
FullHD 1080p

Глибоководний горизонт

Рік:
Ор. назва:
Deepwater Horizon
Країна:
Гонконг, США
Режисер:
Пітер Берґ
Тривалість:
01:47:27
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубляж
Кілька років тому страшна техногенна катастрофа відбувається в Мексиканській затоці. Нафтовидобувна платформа, що знаходиться далеко від берега, спалахує яскравим полум'ям. Незабаром чорне золото покаже свій складний характер. Причиною загоряння стало тиск в свердловині, з яким не змогли впоратися працівники платформи. Їдкий чорний дим і масляна нафтова пляма, що поширюється в сторону материка, може досягти його, і тоді величезної шкоди буде принесено екології та людям. Починається боротьба з непередбаченими обставинами.

Робочим необхідно битися з стихією, що розбушувалася і не допустити поширення вогню, незважаючи на те, що спочатку вони знаходяться одні посеред води. Незабаром до них на допомогу приходять військові та рятувальники. Їх чекає нелегка битва, в якій потрібно проявити моральні і фізичні якості тіла. Люди опиняються в непростій ситуації і не можуть подумати про те, що ймовірно не всі повернуться додому. Але ті, хто знаходяться на місці видобутку нафти, не кинули свої робочі місця. Разом з прибулими на місце аварії спеціалістами їм належить запобігти прийдешні масштабні наслідки, так як на кону стоїть добробут рідної країни. ©Kino4ua Глибоководний горизонт 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ведрус
    Ведрус
    16 лютого 2020 20:31
    + +1 -
    Ця ситуація - реальна, пов*язана з компанією Брітіш Петролеум...
    британці, як і раніше, паразитують на ресурсах інших країн, а всі інші (й прості робітники зокрема) повинні розгрібати їх косяки й платити за жадобу наживи їх лордів...