Kino4ua.com

Сфера

Рік:
Ор. назва:
The Circle
Країна:
США, Об'єднані Арабські Емірати
Режисер:
Джеймс Понсольдт
Тривалість:
01:50:31
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Події фантастичної драми «Сфера» починають розвиватися в «The Circle," впливовою інтернет-компанії, чиї співробітники змогли зробити справжній прорив в області інформаційних технологій. Придумав концепцію, яка спрощує систему зберігання і використання призначених для користувача даних, компанія змогла досягти неймовірно високих результатів. Їх основна діяльність полягає в об'єднанні системи, що зв'язує електронні пошти мільйонів користувачів, сторінки і анкети в соціальних мережах, інформацію про придбання або продаж товарів і банківських картах. Придумав цю концепцію, вони змогли змінити повсякденне життя багатьох людей.

Результатом процесу стає отримання користувачем унікального ідентифікатора, який можна вільно використовувати в інтернеті без всяких побоювань. Повсюдна практика доводить, що концепція працює як годинник, а будь-які збої відновлюються за хвилини. Але незабаром з'ясовується, що проект, який позиціонує як нова ступінь в розвитку інформаційних технологій, насправді приховує брудні цілі. ©Kino4ua Сфера 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?