Kino4ua.com

Мисливці на привидів

Рік:
Ор. назва:
Ghostbusters
Країна:
США
Режисер:
Айвен Рейтман
Тривалість:
01:45:01
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Полное Дублирование
Художній фільм "Мисливці за привидами" оповідає про трьох вчених, які вивчають паранормальні явища, особливо примари. Але дослідження в інституті не дають ніяких результатів і молоді люди наважуються відкрити свою справу з ловлі привидів. Спочатку справи не йшли, але одного разу мешканка Нью-Йорка звернулася в компанію з проханням позбавити її квартиру від дивних явищ.

В її холодильнику відкрилися ворота в потойбічний світ, що призвело до виходу безлічі привидів, які захопили весь мегаполіс. Жителі в паніці, мисливці за привидами стали найбільш затребуваною службою. Справи налагодилися, але потрібно рятувати місто від шкідливих істот. ©Kino4ua Мисливці на привидів 1984 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?