Kino4ua.com
FullHD 1080p

Гострі картузи (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Peaky Blinders
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Стівен Найт
Тривалість:
01:00:42
Переклад:
Українська мова Т.С. Cтруґачка | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm, Кубик в Кубе
Англія 20х. Війна тільки закінчилася і населення страждає від злиднів. У промислове місто Бірмінгем приїжджає інспектор Честер для розслідування справи про крадіжку кулеметів місцевого оборонного заводу. У списках головних підозрюваних, так звана банда, фактичним лідером якої є Томас Шелбі. Він разом зі своїми трьома братами повернувся з фронтів першої світової, і вона для них змінила сприйняття життя. Назвали вони свою банду зовсім не випадково, так як вшивали в свої кепки заточені леза які не гребували використовувати в сутичках з конкурентами.

Честер рішучий очистити це місце від бандитів, і ставши главою поліції приймає кардинальні заходи. У тому числі викрадення і жорсткий допит особисто ватажка угруповання. Який нічого не роз'яснює. І Кемпбелл вирішує заслати співробітника в паб під виглядом бармена який знаходиться під сферою контролю братів, і неабияк ними відвідуваний. Агент працюючи там дізнається багато цікавого про злочинність містечка ...
У той же час Томас зустрічає помічницю начальника поліції Грейс. І в серці пробуджується давно забуте почуття. ©Kino4ua Гострі картузи (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ігор
    Ігор
    3 квітня 2021 13:36
    + +2 -
    Ні,не США а британський кримінально-драматичний телесеріал Стівена Найта

    тут детальніше інфо від гугл https://g.co/kgs/jL6C5Q
  2. mary13
    mary13
    28 жовтня 2020 19:56
    + +11 -
    Від серіалу не можна відірватися! Це - гангстерська новела, що тримає в безперервній напрузі, закохує в усих без винятку героїв і дає поштовх у реальномуу житті! Дивитися обов"язково! Чекаю (разом з половиною світу) з нетерпінням на 6-ий сезон (в процесі зйомки)! 10 з 10!!!