Kino4ua.com

Один король — одна Франція

Рік:
Ор. назва:
Un peuple et son roi
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
П'єр Шоллер
Тривалість:
02:01:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
Основні дії картини розгортаються за часів Великої Французької революції, в кінці вісімнадцятого століття.
1789-ий рік, Франція. Повсталі натовпи народу примудрилися захопити і зруйнувати вщент Бастилію - стародавню в'язницю, яка символізувала королівську владу в найгіршому її прояві - тиранії. Тепер Сент-Антуанское передмістя нарешті бачить відблиски розрахункового сонця, адже весь цей час їх затуляла Бастилія. В таких умовах, коли повстання захопило країну, багато людей кидають свою роботу і стають активними учасниками руху.

Серед них опинилася і молода прачка - дівчина на ім'я Франсуаза, яка втратила дитину з вини влади. Разом зі своїм дядьком на прізвисько Амі, його дружиною Соланж, своєю подругою на ім'я Марго, її чоловіком Тонемо і його другом по імені Жаніс Франсуаза активно бере участь у всіх подіях революції.
Незабаром вона зустрічається з молодим хлопцем на ім'я Базиль - волоцюгою, які прийшли з Марселя. Молоді люди закохуються один в одного, їхні стосунки розвиваються на тлі перемогли революції. Разом вони беруть участь на засіданнях Конвенту, читають газети нової влади і слухають їх полум'яні промови. Але результати революції зовсім не такі, як того очікували Франсуаза і Базиль. ©Kino4ua Один король — одна Франція 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?