Kino4ua.com

Планета 51

Рік:
Ор. назва:
Planet 51
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Хорхе Бланко
Тривалість:
01:31:34
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Космічний апарат НАСА здійснює посадку на одній з найдальших від Землі планет. Вийшовши з апарату, астронавт починає розуміти, що "Планета 51" населена, і населяють її дивні зелені чоловічки. Їхнє життя дуже сильно нагадує життя американців в середині двадцятого століття. Чужинця місцеві жителі зустріли швидше з панікою і хвилюванням, ніж з подивом, адже вони завжди представляли інопланетну цивілізацію, як щось вороже, готове проводити різні експерименти над зеленими чоловічками.

Але далеко не всі жителі зустрічають астронавта скептично. Наприклад, хлопчисько-інопланетянин зі своїми товаришами встигає навіть подружитися з ним, попутно приховуючи його в своєму будинку. Справа в тому, що полювання за астронавтом вже почали злі вчені. Землянин показує хлопчику і його друзям свій літальний апарат і навіть здійснює політ над невідомою планетою.

Особливо варто відзначити художню частину мультфільму, то, як показані головні герої "Планети 51". Радує і той факт, що сюжет відрізняється від багатьох інших аналогічних проектів, і, наприклад, кінцівка далеко не найпримітивніша, вгадати її дуже складно, навіть пильно спостерігаючи за подіями. А взагалі ідея мультфільму знайшла великий інтерес у мас, адже не скрізь зустрінеш сюжет, де ми дивимося очима інопланетян на спосіб життя самих людей. Мультик, безумовно, сподобається і дітям, і дорослим. ©Kino4ua Планета 51 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?