Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Легенда про Тарзана

Рік:
Ор. назва:
The Legend of Tarzan
Країна:
США, Великобританія, Канада
Режисер:
Девід Йетс
Тривалість:
01:50:55
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Postmodern
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Картина Девіда Йетса, знята в 2015, оповідає історію героя зі звіриним і сильним характером. Батьки малюка загинули в Африці. Після їх смерті немовляти дали ім'я Тарзан, вихованням хлопчика займалася мавпа. Він ріс, дорослішав, і одного разу вирішив, що джунглі стримують його. Тоді герой вирішив відправитися в Лондон, в будинок батьків. Довгий час почуття сильного занепокоєння і дискомфорту відмовлялося йти, так як життя великого міста стала для нього новинкою. Але пізніше все почало влаштовуватися, і він навіть отримав ім'я Джон Клейтон.

Недовго Клейтону довелося перебувати в сучасному місті, як сталося щось недобре в його рідному місці. Він зривається і вирушає з'ясовувати причину неспокою. По прибуттю стає зрозуміло, що головна заковика є будівництво, організоване в корисливих цілях, яке ведеться в джунглях. Тарзану необхідно врятувати улюблений будинок від несприятливих дій. Вороги розуміють, що один він не впорається з ними, але вони не враховують те, що джунглі це рідний дім юнаки, йому детально знайомий кожен міліметр дикої землі. І противники не можуть уявити те, що звірі встануть на бік Тарзана. Чи можливий інший результат? Вони ж його сім'я. ©Kino4ua Легенда про Тарзана 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?