Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дивотворці / Чудотворці (1 - 4 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Miracle Workers
Країна:
США
Режисер:
Моріс Меребл, Йорма Такконе, Райан Кейс
Тривалість:
1 серія: ~ 20 хв. (цілком серій: 1/10)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm, Цікава Ідея, BaibakooTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
«Чудотворці» - це комедійний телесеріал, в якому представлені видатні актори і цікаві актори, які дають вам інший погляд на світ.

Коли Всемогутній терплячий, він сповнений рішучості відновити все на землі в своєму первісному стані. Все людство перебуває під загрозою зникнення. В офісі Paradise Company два підлеглих ангела намагаються з усіх сил запобігти непоправну катастрофу. Вони вимагали, щоб Бог дав людям шанс, тому що вони переконані, що людство все ще може захистити довіру і очікування Господа. Енджел Крейг і Еліза стикаються з дуже складним завданням. Вони повинні допомогти Лорі та Сему, двом абсолютно іншим людям, які люблять один одного. Оскільки Амур не може брати участь в цьому бізнесі, ви повинні проявити ініціативу, щоб оволодіти цим фактом. Для двох ангелів нижнього рівня головна функція - молитися за Господа. Нелегко з'єднати два самотніх серця. Але Крейг і Еліза готові ризикувати, тому що вони дійсно вірять в людей.

«Чудотворці» - це мила, іноді цікава, іноді сумна серія про те, як два простих ангела борються проти Господа, щоб врятувати людство від смерті. Але чи варто йти на таку жертву? ©Kino4ua Дивотворці / Чудотворці (1 - 4 Сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.1
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?