Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Два з половиною чоловіки (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Two and a Half Men
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Уіддоуз, Гарі Хелворсон, Памела Фрайман
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - MTV, НТВ
Невиправний холостяк Чарлі, безперестанку боїться за власну свободу, і його кровний брат Алан, якій кілька тижнів тому розлучився з дружиною, проживають в одному будинку. Чарлі постійно заводить одноденні романи з жінками, а його рідний брат всілякими силами намагається бути схожим на нього. Коли з'являються вільні від любовних справ часи, брати займаються вихованням юного сина Алана. Збираючись перетворити хлопця на справжнього чоловіка, іноді герої освічують підлітка в зовсім недозволених для його років областях, також навчають грати в карткову гру і флірту з представницями чарівної статі ... ©Kino4ua Два з половиною чоловіки (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон) 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
5 сезон
6 сезон
7 сезон
8 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Георгій
    19 серпня 2022 00:06
    + +2 -
    Серіал класний. Мені подобається більше 2 сезон ніж перший. Там більше гумору та смішних випадків. Ех, далі мабуть цікавіше буде)