Kino4ua.com

Парк атракціонів

Рік:
Ор. назва:
Swoon
Країна:
Швеція
Режисер:
Манс Марлінд, Бйорн Стейн
Тривалість:
01:44:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Чистый звук
Дія мелодрами переносить нас в Стокгольм кінця 30-х років минулого століття. У місті йде запекла боротьба між власниками двох великих міських парків розваг. Кожна зі сторін намагається довести свою перевагу, через що періодично страждає. У центрі подій фільму «Парк атракціонів» виявляться люди, які хочуть цієї боротьби менше всього на світі - спадкоємці сімей, які володіють парками. Перша зустріч стала для кожного з героїв незабутньою, адже Нінні і Джон вже давно симпатизували один одному. Коли романтична ейфорія пройшла, юні закохані усвідомили, що шансів на спільне щастя у них немає. Батьки героїв багато років знаходяться в стані ворожнечі, тому виступатимуть проти небажаного союзу. Побоювання Джона і Нінні підтверджуються, коли вони розкривають правду про свій роман. Любов дітей стає для батьків черговим приводом для конфліктів, що сильно погіршує ситуацію. З цього моменту починається непроста історія пари, що в кінцевому підсумку позначиться на житті всього міста. Розгортатися вона буде на тлі Другої світової війни яка захопила всю Європу, також стала причиною різнопланових змін в житті закоханих. ©Kino4ua Парк атракціонів 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?