Kino4ua.com

Цілісно-металева оболонка

Рік:
Ор. назва:
Full Metal Jacket
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Стенлі Кубрик
Тривалість:
01:56:43
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Сюжет фільму переносить глядачів на американську військову базу. База є неприступним оплотом, який розташовується в Південній Кароліні. Тут відбувається навчання новоприбулих новобранців. Варто відзначити, що паралельно Америка виконує бойові завдання у В'єтнамі. Ця війна забирає багато людей на той світ.
У списку новобранців показаний юний і дотепний молодий чоловік на прізвисько «Жартівник» і його друг, якому дали кличку «Купа».

На місці новобранців і молодих хлопців, які недавно пішли з рідних домівок, ми бачимо бездушну і пекельну військову установку.
Новобранці протягом усього періоду підготовки знаходяться під постійним емоційним пресингом і фізичними навантаженнями. З такою підготовкою справляється далеко не кожен новобранець. Хто пройде таку загартовану підготовку, стає машиною для вбивства. І після навчань відправляється в саме пекло. Готових солдатів відправляють в центр бойових дій. ©Kino4ua Цілісно-металева оболонка 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?