Kino4ua.com

Зворотній відлік

Рік:
Ор. назва:
Countdown
Країна:
США
Режисер:
Джастін Дек
Тривалість:
01:30:41
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Ледве встигнувши стати медсестрою в лікарні свого рідного міста, Куїнн встигла зіткнутися з поняттям небажаних відносин - головний лікар Салліван надає їй недвозначні знаки уваги. Не менш складною є і особисте життя героїні. Кілька років тому загинула її мати, через що вона абсолютно не звертає уваги на свою молодшу сестру Джордан, уникаючи таким чином можливого емоційного зв'язку. Коли додаток «Зворотній відлік» б'є всі місцеві рейтинги за популярністю, Куїнн піддається спільному інтересу і встановлює його на свій смартфон, дозволяючи перетворити дисплей в місце, де буде показано час до смерті користувача. І поки її друзі і колеги радіють своїм результатам, дівчина виявляє, що додаток «бачить» її смерть через 2 дні. Вважаючи, що це всього лише випадковий час, Куїнн поступово переконується, що за цифрами стоїть реальна сила ... ©Kino4ua Зворотній відлік 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Феликс
    Феликс
    2 лютого 2020 15:58
    + +1 -
    Фільм доволі непоганий. Цікавий сюжет.
    1. Kino4ua
      2 лютого 2020 17:20
      + 0 -
      Хороший, але не дотягує до суперпупермегаблокбастера ))) На фоні усіх фільмів жахів що вийшли, виглядає дуже добре