Kino4ua.com
R

В активному пошуку

Рік:
Ор. назва:
How to Be Single
Країна:
США
Режисер:
Крістіан Діттер
Тривалість:
01:50:51
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Еліс - це досить прагматична і позитивна дівчина. Довгий час у неї були стосунки з хлопцем, але в якийсь момент вона зрозуміла, що він не є її другою половинкою, і весь цей час вона витрачає даремно. Недовго думаючи, вона йде від нього і переїжджає до своєї старшої сестри, з якою завжди була в відмінних відносинах. Еліс пам'ятає, як раніше вони круто веселилися, саме тому вона вибрала для життя саме її будинок.
Вся ця ситуація пішла їй дійсно на користь, адже вона також знайшла собі нову подружку, по імені: Робін. Тільки її інтереси трохи відрізнялися від стандартів Еліс. Робін - це гуляща дівчина, вона завжди відвідує різні клуби, і неодноразово вступає в контакти в нічних клубах.

Робін усіма силами намагається переконати Еліс, перейти в новий образ життя. і спробувати пожити в своє задоволення.
Еліс сама не розуміє чого вона хоче, і все-таки погоджується піти зі своєю подругою по нічним клубам. Для того щоб спробувати на собі зовсім новий спосіб життя. Але тільки чи сподобається їй таке життя ?! Адже звикла вона жити зовсім за іншими правилами, а тут така різка зміна в бік розваг. ©Kino4ua В активному пошуку 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?