Kino4ua.com

Три ікси 2: Новий рівень

Рік:
Ор. назва:
xXx: State of the Union
Країна:
США
Режисер:
Лі Тамахорі
Тривалість:
01:41:22
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У сюжеті кримінального бойовика "Три ікси 2: Новий рівень" розповідається про внутрішю політичну змову і боротьбу за владу. Група високопоставлених чиновників починає операцію по захопленню капітолія в момент проведення державного засідання. Влада ділиться на дві частини, агенство національної безпеки рознесено в пух і прах. Але спритний співробітник агентства національної безпеки Огастес Гіббонс, вирішується на відчайдушний крок. Він витягує з в'язниці Даріуса Стоуна, який є секретним агентом, навченим за програмою Три Ікса. ©Kino4ua Три ікси 2: Новий рівень 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?